Leerling omgeving

Terugkijken afgelopen schooljaren

Alles wat een leerling gedurende zijn of haar schoolcarrière doet blijft zichtbaar en toegankelijk in de Sportfolio App. Leerlingen kunnen in de leerlingomgeving eenvoudig schakelen tussen schooljaren en zo bekijken wat ze allemaal hebben geleerd.
Snel schakelen tussen verschillende schooljaren
Resultaten wel bekijken maar niet meer aanpassen
Geen verwarring in welk schooljaar leerlingen aan het kijken zijn
Foto van de leerling omgeving waarin je ziet hoe dat je kunt schakelen tussen verschillende schooljaren

Snel schakelen tussen verschillende schooljaren

Leerlingen kunnen makkelijk en snel schakelen naar voorgaande schooljaren via hun profiel in de leerlingomgeving. Na het schakelen komen de resultaten van dat specifieke schooljaar in beeld.

Resultaten wel bekijken maar niet meer aanpassen

Om te voorkomen dat leerlingen onderdelen van voorgaande schooljaren aanpassen zijn de bewerk knoppen weggehaald. Dit voorkomt discussies en verzekert je er als docent van dat de resultaten niet tussentijds zijn aangepast.

Foto van de leerling omgeving waarin je ziet dat resultaten niet meer aan te passen zijn
Foto van de leerling omgeving waarin je ziet dat er een melding getoond wordt wanneer leerlingen in afgelopen schooljaren aan het kijken zijn

Geen verwarring in welk schooljaar leerlingen aan het kijken zijn

Als leerlingen teruggaan naar een schooljaar dat is afgesloten, verschijnt er bovenaan het scherm een melding om aan te geven dat ze naar een afgesloten schooljaar kijken. Wanneer ze terugkeren naar het huidige schooljaar verdwijnt deze melding. Dit zorgt ervoor dat leerlingen altijd weten of ze zich in het huidige of een vorig schooljaar bevinden.

Meer leren over deze functionaliteit?

Bekijk onze hulpartikelen in ons helpcenter