Afbeelding waarop te zien is hoe de activiteitenbouwer van de Sportfolio App eruit ziet

Eenvoudig in gebruik

Krachtig in zijn eenvoud, met veel vrijheid in het bouwen

De activiteitenbouwer combineert krachtige bouwmogelijkheden met een gebruiksvriendelijke en makkelijk te gebruiken designer. Hierdoor bouw jij zonder moeite activiteiten, precies zoals jij ze in gedachten hebt.

Bouw meer dan alleen beweegactiviteiten

De activiteitenbouwer maakt het mogelijk om verder te gaan dan beweegactiviteiten alleen. Of het nu gaat om scheidsrechtertaken, gezondheidstesten, beoordeling, sportdagen of het ontdekken van beweegaanbod in de buurt van de school: je kunt het allemaal bouwen met de activiteitenbouwer. Dit opent deuren voor ongekende creativiteit en maatwerk: wat jullie visie op het vak ook is, je kunt het kwijt in de Sportfolio App.

Afbeelding van de activiteitenbouwer waarop een beweegactiviteit te zien is van het scheidsrechteren
Voorbeeld hoe je gemaakte activiteiten kunt koppelen aan groepen en kunt dupliceren

Activiteiten dupliceren en koppelen aan groepen, met een paar seconde gepiept

Zet de inrichting van jullie Sportfolio App nu nog sneller klaar met het koppelen van groepen en het dupliceren van activiteiten.

Ben je klaar met het bouwen van een activiteit? Koppel hem met een paar klikken op de knop aan specifieke groepen leerlingen zodat zij hem in de leerling omgeving kunnen bekijken en invullen. Wil je een activiteit bouwen die qua indeling lijkt op een activiteit die je al hebt gebouwd? Dan kun je de bestaande activiteit dupliceren en aanpassen. Dit bespaart je enorm veel tijd en moeite!

Meer leren over deze functionaliteit?

Bekijk onze hulpartikelen in ons helpcenter