Kom naar het Sportfolio App Congres op 13 juni in Amersfoort!
Meer informatie
Leerling omgeving

Bestandupload

Maak het leerproces van leerlingen inzichtelijk door ze foto's, video's en andere bestanden te laten uploaden. Of het nu gaat om foto's/ video's van hun beste handstand of om het indienen van een lesvoorbereidingsformulier, het kan allemaal met de Sportfolio App.
Alle bestandsformaten up te loaden
Foto’s & video’s maken, direct vanuit de Sportfolio App of uploaden vanuit de galerij
Video’s en foto’s worden mooi weergegeven in de activiteit
Lijst met alle mogelijke bestandsformaten die je kunt uploaden

Alle bestandsformaten up te loaden

Leerlingen kunnen in de leerlingomgeving moeiteloos bestanden uploaden. Van foto's tot video's, en van Word, Excel en PowerPoint-bestanden tot PDF's. Als docent heb je de controle - je kunt aangeven welke bestandsformaten zijn toegestaan bij elke activiteit. Dus, of het nu foto's, video's, of documenten zijn, het kan allemaal!

Foto’s & video’s maken, direct vanuit de Sportfolio App of uploaden vanuit de galerij

Leerlingen kunnen in de Sportfolio App foto's & video's maken en uploaden als resultaat. En voor extra flexibiliteit kun je als docent ervoor kiezen dat ze ook foto's en video's vanuit hun telefoongalerij kunnen uploaden. Dit is vooral handig wanneer je buiten lesgeeft waar leerlingen mogelijk geen internet verbinding hebben.

iPhone met daarop de Sportfolio App, dat je zowel in de app kunt filmen als foto's/videos vanuit de galerij kunt uploaden
Voorbeeld hoe video's in de Sportfolio App getoond worden

Video’s en foto’s worden mooi weergegeven in de activiteit

Zodra leerlingen foto's of video's uploaden, worden deze direct bij de activiteit zichtbaar. Dit maakt het voor leerlingen eenvoudig om hun eigen werk te bekijken en te evalueren met behulp van een door jullie gemaakte rubric. Zo wordt het leerproces tastbaar en inzichtelijk.

Meer leren over deze functionaliteit?

Bekijk onze hulpartikelen in ons helpcenter