Bestandsupload stap, support tool, confetti & bug fixes

Gereleased op:
10
February
2023

Bestandsupload stap

Geuploade foto’s, video’s en andere bestanden zijn gelijk te bekijken in de activiteit bij leerlingen én in de uitschuifbalk van de matrix bij docenten!

Zo zag het er voorheen uit.

Zo ziet het er voortaan uit.

Confetti

Afronden van activiteiten wordt een feestje met het nieuwe confetti kanon! Zodra leerlingen een activiteit helemaal hebben afgerond schiet het confetti kanon een lading confetti door het beeld.

*Liever geen confetti voor je leerlingen? Stuur ons een berichtje en we zetten het voor jullie uit!

Support tool

De snelle support zoals je van ons gewend bent, maar dan direct vanuit de beheeromgeving! Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen in de kennisbank óf start een chat met ons voor directe support.

Support nodig, maar kun je niet bij de beheeromgeving komen? Geen zorgen. Stuur ons een WhatsApp bericht via: 06 - 30 09 37 83.

Bug fixes & verbeteringen

  • Activiteitenbouwer: wanneer je een activiteit dupliceert komt de tekst  - kopie voortaan achter de titel van de nieuwe activiteit te staan.
  • Menu: het menu van de beheeromgeving is 20% smaller.
  • Matrix: leerlingen worden in de matrix voortaan gesorteerd op achternaam. Ook wanneer ze een tussenvoegsel in hun naam hebben.
  • Matrix: er is extra ruimte onder de matrix toegevoegd zodat alle leerlingen in de lijst makkelijk te bekijken zijn op mobiel & tablet; ook wanneer er veel leerlingen aan een groep zijn gekoppeld.
  • 🐛 Matrix: ingestuurde bestanden kunnen vanuit de matrix weer gedownload en geopend worden.
  • 🐛 Inladen van afbeeldingen: afbeeldingen die je als docenten in de beheeromgeving upload worden voortaan altijd ingeladen en weergegeven.
  • 🐛 (S)Portfolio App logo: Het logo van de Sportfolio App/ Portfolio App wordt weer getoond wanneer je de app op het bureaublad van de telefoon plaatst.

Legenda:

🐛 = bug fix

✅ = verbetering