Blog
Sportfolio App en Fontys Sporthogeschool bundelen krachten in KIEM project

Sportfolio App en Fontys Sporthogeschool bundelen krachten in KIEM project

Logo van Fontys Sporthogeschool en Sportfolio App op een blauwe achtergrond om de samenwerking te benadrukken

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Sportfolio App een samenwerking is aangegaan met Fontys Sporthogeschool in het kader van een met een KIEM-subsidie gefinancierd project.

Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts in ons streven om het bewegingsonderwijs te versterken door middel van de Sportfolio App. Samen met Fontys Sporthogeschool gaan we komend schooljaar dieper in op vragen als: aan welke eisen moet een goed portfolio voldoen om effectief te zijn? En hoe ziet een gebruiksvriendelijk portfolio eruit?

Vanuit de Sportfolio App nemen we ruim 5 jaar aan ervaring mee hoe een digitaal portfolio in de les LO kan werken. Wij kennen de dagelijkse praktijk en samen met de inzichten en expertise van het lectoraat Move to Be van Fontys Sporthogeschool kunnen we ervoor zorgen dat de Sportfolio App nog beter aansluit bij de veranderende behoeften van docenten en leerlingen.

We kijken uit naar de voortgang van dit project en de impact die het zal hebben op het bewegingsonderwijs. Samen met Fontys Sporthogeschool streven we naar nog beter bewegingsonderwijs. We geloven dan ook dat deze samenwerking ons zal helpen om onze missie nog beter te vervullen: het verbeteren van het bewegingsonderwijs en het vergroten van het plezier van leerlingen in bewegen.

Dit KIEM project heeft een duur van 1 schooljaar. De opbrengsten zullen eind van het schooljaar 2023-2024 worden gedeeld.

Deel deze post

Gerelateerde artikelen