Blog
Woohoo! Onze nieuwe website is live! 🎉

Woohoo! Onze nieuwe website is live! 🎉

Een laptop en mobiel met een daarop de afbeelding van de nieuwe Sportfolio App website

Achter de schermen staan wij al een tijdje te popelen om het geweldige nieuws met jullie te delen, maar nu is het dan eindelijk zo ver: onze gloednieuwe website is live! Na maandenlang ontwerpen, bouwen en finetunen, zijn we ontzettend blij om jullie een vernieuwde online ervaring te kunnen bieden die helemaal op jullie is afgestemd.

Wat is er allemaal nieuw?

  1. Een fris en flitsend design: Onze nieuwe website heeft een trendy en eigentijds ontwerp. We wilden ervoor zorgen dat de site er niet alleen goed uitziet, maar ook super makkelijk te navigeren is.
  2. Een verbeterde gebruikerservaring: We hebben de hele structuur van de website opnieuw bekeken en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat je een super soepel surf avontuur beleeft. De pagina's laden razendsnel, de indeling is intuïtiever dan ooit en het zoeken naar informatie is een fluitje van een cent.
  3. Uitgebreide productinformatie: We snappen dat je graag alle ins en outs van de Sportfolio App wilt weten… Hoe werkt het? Wat kan het? En hoe ziet het er precies uit? Daarom hebben we onze productpagina's geüpdate met gedetailleerde beschrijvingen en real live video’s. Neem alvast een kijkje!
  4. Nieuws en updates: we willen graag in contact blijven en je op de hoogte houden van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Op onze nieuwe website vind je daarom een speciale sectie vol met blogs, klantverhalen en (afgelopen) updates aan het platform. Ook kun je vanaf nu zien of alle omgevingen van de sportfolio App operationeel zijn. Handig!!

En dit is nog maar het begin! De komende tijd bouwen wij onze website nog verder uit. Wat dacht je van een helpcentrum waar je allesover het (effectief) gebruiken van de Sportfolio App terug kunt vinden? Of een webinars pagina waarin toonaangevende professionals uit het werkveld hun expertise met je delen. Nog even geduld, maar het komt eraan!

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent over onze nieuwe website als wij. Heb je vragen, opmerkingen of feedback, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Team Sportfolio App

Deel deze post

Gerelateerde artikelen