We mogen weer!

23 augustus 2021

Vanaf vandaag start regio Noord als eerste met het schooljaar 2021-2022. Wij zijn er weer helemaal klaar voor en hebben er zin in om vakgroepen LO te informeren en te begeleiden tijdens het werken met de Sportfolio App. Ook wij hopen op een “normaal” schooljaar, waarin iedereen weer in contact kan komen met elkaar. Ook wanneer je werkt met de Sportfolio App is de relatie (basisbehoefte) tussen leerling en docent essentieel, sterker nog voorwaardelijk, om het maximale uit het gebruik van de Sportfolio App te halen. Wij hopen dat we dit en nog veel meer het komende jaar ook weer te kunnen delen op één van de studiedagen. Daarnaast komen we ook graag langs om het verhaal persoonlijk te vertellen, kortom we staan te popelen om weer van start te gaan. Oh ja, komend schooljaar gaan er mooie dingen ontwikkeld worden zo zal in het schooljaar 2021-2022 Sportfolio App 2.0 worden gelanceerd. Later dit schooljaar meer hierover. Hou deze nieuwspagina daarom goed in de gaten om up to date te blijven.

Team Sportfolio App

Door Sjors Elsinghorst op 23 augustus 2021
Opgenomen in algemeen